Izdelava spletnih strani za podjetja.

Kako začeti s prodajo preko spletne trgovine?

odaja4

Prispevek je namenjen vsem tistim, ki želite začeti posel s prodajo preko spletne trgovine. Na začetku je potrebno opraviti kar nekaj korakov, da so končni rezultati najboljši. Preverili bomo tudi kako pridobiti dobavitelje – praktično bom predstavil vse potrebno za začetek posla.

Kako najdem izdelek in ga pridobim po dobavni ceni?
V primeru, da ste izdelek našli v Sloveniji je na izdelku napisano katero podjetje zastopa in uvaža izdelek na domači trg. Nato je potrebno kontaktirati omenjeno podjetje, kateri vam posredujejo splošne pogoje in cenik z dobavnimi cenami. Tuje dobavitelje najdete preko spleta z besedama “distributor” ali “wholesale” + naziv izdelka ali blagovna znamka. Izdelke nato naročite, da se lahko lotite naslednjega koraka.

Pripravite opise in slike izdelkov
Pripravite podrobne in unikatne opise izdelkov. Slike naj bodo v dovolj visoki kakovosti in naj predstavijo bistvo izdelka. Seveda ustvarite tudi slike iz različnih zornih kotov.

Dogovorite se za izdelavo spletne trgovine
Izdelavo prepustite ekipi, ki se zaveda kako pomembna je ustrezna spletna trgovina, da lahko pridobi dovolj naročil. Poslušajte nasvete izvajalca, ki vam bo zagotovo predlagal možnosti za najboljše rezultate.

Dodajte vse potrebne informacije
Obvezno dodajte vse potrebne informacije kot so splošni pogoji, informacije o vračilu, informacije o dostavi, ipd.. Najbolje je, da omenjeno dodate v nogo spletne trgovine, za nasvet pa lahko povprašate tudi vašega izvajalca.

Po končani izdelavi se lotite intenzivnega oglaševanja
Oglaševanje je na začetku poslovanja spletne trgovine ključnega pomena. Najboljši rezultati bodo vidni samo, če boste začeli oglaševati, ker vas v nasprotnem primeru ne bo nihče našel. Google vam še ne bo zaupal in tako bodo vaše pozicije še zelo nevidne. Za začetek oglaševanja predlagam Google Adwords ali Facebook oglaševanje, ki vam bo za majhen vložek pripeljalo lepo število potencialnih strank.

Kako začeti s prodajo preko spletne trgovine?
5 (100%) 3 votes