Izdelava mobilnih aplikacij

Izkoristite potencial mobilnih aplikacij. V našem podjetju bomo pripravili načrt za doseg vašega cilja in vam izdelali popolno mobilno aplikacijo, ki bo služila svojemu namenu.

Ugotovimo namen aplikacije

Najprej bomo skupaj določili kakšni so vaši cilji, prioritete in kaj točno želite doseči z novo mobilno aplikacijo. Določili bomo vse potrebne korake, ki so potrebni za izdelavo mobilne aplikacije. Popolna izdelava mobilne aplikacije omogoča razvoj možnosti po meri in tudi naknadne nadgradnje. Pri nas pridobite veliko več kot samo mobilno aplikacijo, naučimo vas namreč tudi kako svojo aplikacijo najbolje tržiti pravim uporabnikom.

izdelava-mobilnih-aplikacij-asplet

Zaupajte nam vaše želje

Pišite nam glede vaše nove mobilne aplikacije in z veseljem se bomo pogovorili z vami.
val
packing

Vse rešitve na enem mestu

Nudimo vse potrebne rešitve, da je vaša aplikacija vedno na voljo. Poskrbimo, za vse korake tudi po izvedbi in objavi. Podpora vam je vedno na voljo 24/7.

samostojno-urejanje-spletnih-strani

Samostojno urejanje aplikacije

Aplikacije lahko urejate s pomočjo enostavnega spletnega urejevalnika, ki vam omogoča enostavno upravljanje in naknadno razširite.

megaphone

Učinkovita promocija aplikacij

Promocija mobilne aplikacije enako pomembna kot načrtovanje in razvoj. S pomočjo preizkušenih načinov vam pomagamo pridobiti prve uporabnike.

prilagojeno-za-vse-naprave-1

Razvoj aplikacije za vse naprave

Aplikacije delujejo na vseh poznanih mobilnih napravah, ki uporabljajo Android, Apple iOS ali Windows operacijski sistem. Uporabimo tehnologijo, ki je primerna vašim potrebam.

flask

Uresničimo vaše ideje in cilje

Imate idejo pa niste prepričani kako začeti? Povprašajte naše strokovnjake, ki bodo pregledali vaše želje in vam predstavili ustrezne rešitve za doseg cilja.

prijazna-pomoc-uporabnikom

Podpora in vzdrževanje

Po končani izdelavi mobilne aplikacije ostanemo z vami in vam pomagamo na vsakem koraku. Vedno dosegljiva podpora bo poskrbela za nemoteno delovanje in učinkovito pomoč.

Visoke-pozicije-n-Google-iskalniku

Hitra izdelava aplikacij

Učinkovit pristop nam omogoča, da projekte realiziramo hitro in vedno v predhodno dogovorjenem času. Čas razvoja je odvisen od zahtevnosti projekta.

cup

Izkoristite napredni tržni kanal

Bodite korak pred konkurenco in izkoristite prodajni kanal, katerega dnevno uporablja večina potencialnih strank po celem svetu.

store-1

Za majhna in velika podjetja

Veseli smo velikih in manjših projektov. Zagotovo vam lahko ponudimo rešitev neglede na zahtevnost mobilne aplikacije.

Izdelava mobilnih aplikacij po meri

Nudimo izdelavo mobilnih aplikacij, ki končnemu uporabniku hitro podajo vaše ustrezne informacije in vse vsebine. Brez težav vam razvijemo tudi zahtevno aplikacijo z vsemi potrebnimi možnostmi. Povečajte prodajo preko aplikacije, predstavite podjetje, povežite svoje uporabnike, razvijte svoj pametni izdelek ali pa vzpostavite nekaj čisto novega. Zagotovo vam bomo lahko izpolnili vse vaše zahteve in pomagali doseči zastavljene cilje.

Želite, da vas kontaktramo za pripravo ponudbe?

VSpodaj vpišite vaš email naslov in kontaktirali vas bomo na vaš email naslov, da se pogovorimo o izdelavi vaše mobilne aplikacije. Stik z vami običajno vzpostavimo še isti dan.

Okvirni cenik izdelave mobilnih aplikacij

Cena izdelave mobilne aplikacije je odvisna od zahtevnosti projekta, kjer ugotovimo koliko časa, znanja, truda in sredstev je potrebno vložiti za uresničitev vaših ciljev. Za točno ponudbo nam pošljite email sporočilo.

Enostavna aplikacija

od 900€

Primerno za enostavno mobilno aplikacijo, ki je namenjena predstavitvi vsebin ali podjetja. Vključuje vse potrebne osnovne funkcije.

+ od 60€ na leto

Napredna aplikacija

od 3.000€

Za napredne mobilne aplikacije z različnimi posebnimi možnostmi. Primerno tudi za enostavno mobilno igro ali mobilno trgovino.

+ od 60€ na leto

Zahtevna aplikacija

od 7.000€

Primerno za zahtevne mobilne aplikacije, ki potrebujejo posebne možnosti po meri. Priporočamo za najbolj zahtevne projekte.

+ od 130€ na leto