Vzdrževanje spletnega mesta

Poskrbimo, da bo vaša spletna stran ali trgovina vedno dostopna, varna in redno posodobljena. Uredimo tudi gostovanje, podaljšanje domene in za vas dodajamo vsebine.

Neprekinjeno delovanje storitev

Poskrbimo za redne varnostne preglede in posodobitve, da je vaša spletna stran, trgovina ali aplikacija vedno brezhibna.

V okviru vzdrževanja omogočamo gostovanje na naših strežnikih, kjer prihranite in pridobite dovolj strežniške moči za popolno poganjanje vaše spletne strani, neglede na obremenitve obiskovalcev. Tako tudi lažje poskrbimo za neprekinjeno delovanje.

vzdrzevanje-spletne-strani-asplet

Nudimo tudi selitev pod našo streho

Pod našo streho sprejmemo tudi stranke, katere že imajo obstoječo spletno stran pri drugemu ponudniku.
val

Cenik vzdrževanja

Izberite paket vzdrževanja, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Lahko vam ponudimo osnovno potrebno za popolno delovanje spletnega mesta ali polno podporo, kjer za vas urejamo tudi vse spremembe.

Osnovno vzdrževanje

60€ na leto

Zajema vse nujno potrebno za brezhibno in vedno delujočo spletno mesto. Vsebine pri tem paketu vzdrževanja urejate samostojno

Vključuje tudi domeno
in gostovanje

Napredno vzdrževanje

25€ na mesec

Primerno za bolj zahtevne uporabnike, ki želijo vedno dostopno spletno mesto in da naša ekipa namesto vas ureja vse vsebine.

Vključuje tudi domeno
in gostovanje

Zahtevno vzdrževanje

120€ na mesec

V kolikor vaš spletni projekt potrebuje prednostno posebno pozornost in veliko rednih sprememb, je zahtevno vzdrževanje vaša najboljša izbira.

Vključuje tudi domeno
in gostovanje