O podjetju

Različnim podjetjem pomagamo doseči zastavljene cilje.

Asplet d.o.o. je agencija z bogatimi izkušnjami in referencami, ki vaše podjetje oz. blagovno znamko smiselno povezuje z vašimi strankami. Oboroženi z ustvarjalno inteligenco, izvirnim razmišljanjem in vizionarskimi idejami, pomagamo pri razvoju vašega podjetja, blagovne znamke in ugleda. Delo opravljamo strastno, dostava uspešnih rezultatov pa je naša največja prioriteta.

Smo podjetje, ki svojim naročnikom nudi pestro izbiro spletnih rešitev za učinkovito in zanesljivo prisotnost na spletu. Naši strokovnjaki pokrivajo vsa področja spletnih rešitev za odlično spletno izvedbo in promocijo vaše ponudbe. Prisotni smo v domačem poslovnem okolju in v tujini.

Zaupajo nam majhna in velika podjetja, ki se zavedajo kako pomemben je strateško načrtovan spletni nastop za doseg zastavljenih ciljev. Korekten in profesionalen odnos vzdržujemo tudi po končani realizaciji projekta.

Člani ekipe Asplet d.o.o. se večkrat na mesec dodatno izobražujejo na inovativnih srečanjih. Tako smo korak pred konkurenco in vam s pomočjo naprednih načinov spletne promocije pomagamo do uspeha na spletu.

Naši poslovni partnerji se zavedajo kako pomemben je učinkovit spletni nastop, zato nam zaupajo in rastejo z nami. Z dolgoletnimi izkušnjami in širokim spektrom znanja, vedno sledimo zadnjim oblikovalskim, prodajnim in tehnološkim trendom, ki vaše poslovanje pripeljejo do uspešnih rezultatov.

068 179 676 od 8:00 do 16:00

[email protected] na voljo 24 ur na dan

Spletni klepet od 8:00 do 23:00

Asplet d.o.o.
Ljubljanska cesta 80
1230 Domžale, Slovenia