Izdelava spletnih strani za odlične rezultate.

Izdelava spletnih strani

Popolna izdelava spletne strani za doseg vaših ciljev in pridobitev uspešnih rezultatov.

Omogoča samostojno urejanje
Prijazna pomoč uporabnikom
Možnost dodatnih razširitev
Nepremagljiva cena

Izdelava spletne strani že od 180€

sveze-ideje-kreativna-izdelava

Vrhunsko oblikovana spletna stran

Poskrbeli bomo za vrhunsko oblikovanje nove spletne strani, ki bo primerna za vaš posel in dostavila odlične prodajne rezultate. Upoštevali bomo vse vaše želje.
prilagojeno-za-vse-naprave

Deluje tudi na mobilnih napravah

Spletno stran v celoti prilagodimo za polno delovanje na vseh mobilnih napravah. Izkoristite porast uporabe mobilnih naprav in dosežite vse potencialne stranke.
earth-globe

Omogoča več jezikovnih različic

Razširite vaše poslovanje v tujino in na spletno stran dodajte neomejeno dodatnih jezikovnih različic vaše ponudbe. Na vašo željo uredimo tudi prevode.
clipboard

Vnesemo vse vaše vsebine

Med izdelavo spletne strani bomo za vas vnesli popolnoma vse fotografije, besedila in vse druge vsebine. Besedila lahko po želji pripravi naša ekipa.
megaphone

Hitra pridobitev novih strank

Za odličen začetek poslovanja preko spleta bomo po končani izdelavi spletne strani uredili brezplačno oglaševanje za hitro pridobitev novih strank.
visoke-pozicije-na-iskalniku

Visoke pozicije na iskalnikih

Spletna optimizacija bo poskrbela za uspešno pridobitev novih strank, kjer bomo uredili vse potrebno za visoke pozicije na Google in drugih iskalnikih.
prijazna-pomoc-uporabnikom

Prijazna pomoč uporabnikom

Na vseh korakih vam pomaga prijazna pomoč strankam, ki je na voljo vse dni v letu in 24 ur na dan. Na spletnem pogovoru odgovorimo že v roku 20 sekund.
samostojno urejanje

Nudi samostojno urejanje vsebin

Vse vsebine lahko po končani izdelavi spletne strani uredite s pomočjo  spletnega urejevalnika. Na vašo željo lahko vse nove vsebine dodaja tudi naša ekipa.
youtube

Video navodila za enostavno urejanje

Za še bolj enostavno in samostojno urejanje imamo pripravljena nazorna video navodila, kjer vas naučimo kako urejati obstoječe vsebine in kako dodati nove.
browser-1

Ustvarimo različne postavitve

Ustvarili bomo različne podstrani in pripravili vse potrebne postavitve za pregledno in učinkovito spletno stran, ki bo dosegla zastavljene cilje.
letter

Pametni obrazci za povpraševanje

Uredili bomo vse potrebne kontaktne obrazce za enostavno pošiljanje povpraševanj preko vaše nove spletne strani. Nudimo neomejeno možnosti!
hitra-izdelava-spletnih-strani

Hitro do vaše nove spletne strani

Potek izdelave spletne strani bo potekal načrtovano in v dogovorjenem časovnem roku. Časovni rok izdelave lahko preverite pri posameznemu paketu spletne strani.

Paket izdelave spletne strani, ki ustreza vašim potrebam

Niste prepričani kateri paket je primeren za vašo spletno stran? Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo, ki bo prilagojena za doseg vaših ciljev.

Osnovni

180€ + od 60€ / na leto
  • Ugodna rešitev za lepo osnovno spletno predstavitev. Odlično za podjetja, ki se želijo na spletu samo predstaviti.
  • Več informacij

Srednji

490€ + od 60€ / na leto
  • Vrhunska spletna predstavitev za podjetja, ki želijo izkoristiti vse pomembne dodatke za uspešni spletni nastop in pridobitev strank.
  • Več informacij

Zahtevni

790€ + od 60€ / na leto
  • Resna poslovna predstavitev, ki prepriča najbolj zahtevne obiskovalce in jih pretvori v vašo stranko. Odlično za izboljšanje poslovnih rezultatov.
  • Več informacij

Paket po meri

  • Popolna storitev, kjer vam pripravimo ponudbo po meri in poskrbimo od začetka izdelave do končnega spletnega marketinga.

Edini dodatni strošek - od 60€ / na leto

Za vedno brezhibno in dostopno spletno stran, nudimo tudi gostovanje, domeno in polno vzdrževanje. Na voljo imamo več različnih paketov letne ali mesečne naročnine že od 60€ na leto.

Prepričajte se o kakovosti izdelave spletne strani

Kako poteka izdelava spletne strani?

Z nami je izdelava spletne strani hitra, prijetna in enostavna. Prepričajte se!

documentation-1

Pripravimo točno ponudbo

Na podlagi vaših želja in idej vam naš svetovalec pripravi točno ponudbo in predstavi primerne rešitve.

team-1

Skupaj dorečemo podrobnosti

Vodja projekta skrbi za nemoteno izdelavo, vas ažurno obvešča in se z vami pogovori glede vseh dodelav.

website

Vnesemo vaša besedila in slike

Vnesemo vaše začetne vsebine, po želji pa jih lahko uredi tudi naša ekipa, ki skrbi za pripravo prodajnih besedil.

rocket

Objava končane spletne strani

Na koncu objavimo spletno stran in uredimo promocijo. Za uspešne rezultate skrbimo tudi po končani izdelavi.

Pomagamo na vseh korakih izdelave spletne strani in tudi pri uspešni pridobitvi novih strank.

Mnenja naročnikov

Super ste! Vaša odzivnost in kakovost storitev me vedno znova preseneča. Asplet bi priporočil popolnoma vsem uporabnikom, ki si želijo vrhunsko izdelavo spletne strani za uspešne prodajne rezultate.

Ocena Asplet

Zelo smo zadovoljni. Projekt je bil zaključen še pred rokom izdelave, upoštevali pa ste popolnoma vse naše želje. Uredili ste nam tudi spletno oglaševanje, ki nam dnevno zagotovi kar nekaj telefonskih klicev.

Ocena Asplet

Super ste! Vaša odzivnost in kakovost storitev me vedno znova preseneča. Asplet bi priporočil popolnoma vsem uporabnikom, ki si želijo vrhunsko izdelavo spletne strani za uspešne prodajne rezultate.

Ocena Asplet

Ekipa Asplet je v celoti poskrbela za mojo spletno stran. Vaš odnos do stranke je izredno prijeten in korekten. Preko nove spletne strani že pridobivam naročila od novih strank. Hvala vam za vse!

Ocena Asplet

Všeč mi je, da lahko s spletnim urejevalnikom in vašimi video navodili, na svoji spletn strani uredim čisto vse željene spremembe. Zagotovo imate najboljši in enostavni urejevalnik, ki sem ga do sedaj preizkusil.

Ocena Asplet

Preizkusil sem že več ponudnikov izdelave spletnih strani in lahko rečem, da ste edino podjetje, ki je uresničilo vse moje želje in me skozi celotni postopek enostnavno in korektno usmerjali. Hvala vam.

Ocena Asplet

Presegli ste moja pričakovanja. V prvih mesecih poslovanja smo naredili kar nekaj prometa, ki pa ga brez vaše pomoči vsekakor nebi. Vaše storitve bom še naprej uporabljal in jih priporočil popolnoma vsem znancem.

Ocena Asplet

Želite, da vam izdelamo učinkovito spletno stran?

Izdelava spletne strani
5 (99.26%) 27 votes