Izdelava spletnih strani za podjetja.

Splošni pogoji

Izjava o varovanju zasebnosti

Brez vašega izrecnega dovoljenja pod nobenim pogojem ne bomo prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili ob registraciji ali katerem drugem obrazcu na mreži spletnih strani Asplet d.o.o.. Vaša zasebnost ne bo kršena v nobeni obliki.

Vzdrževanje in ureditev dodatnih posegov na spletnem mestu

Vse naknadne posege po končani izdelavi zaračunamo po trenutno veljavnem ceniku. V primeru zakupa naročniške podpore se vsa naknadna dela izvajajo v okviru zakupljene podpore v predhodno določenem časovnem roku. Osnovna letna podpora v vrednosti 60€ vključuje varnostno vzdrževanje vaše spletne strani za optimalno delovanje in manjše nujne popravke – ceno naknadnih razširitev določi ponudnik.

Napredna podpora omogoča več vrednostnih paketov, večino popravkov in naknadnih razširitev lahko prednostno opravimo v okviru zakupljene podpore. Posegi se zaračunavajo na podlagi minutnih intervalov razvojne ekipe. Pred posegom prejmete predviden izračun porabe za posamezno rešitev.

Posodobitve in varnostni popravki

Vse ustrezne posodobitve na vašo spletno stran dostavimo v primernem roku. V primeru varnostnih popravkov najprej posodobimo ranljive datoteke, celotni vtičnik, sistem ali temo pa posodobimo takrat, ko so s strani različnih razvijalcev za najnovejšo verzijo pripravljeni tudi vsi popravki, ki bodo tako še naprej sinhrono ter brezhibno delovali. V primeru, da avtor v času, ko gostujete pri nas, prekine podporo vtičnika ga nadomestimo z alternativno rešitvijo.

Garancija in odgovornosti ponudnika

Uporabniki spletnih rešitev Asplet d.o.o. se strinjate, da rešitve uporabljate na popolnoma lastno odgovornost. Ne nudimo garancije, da bodo storitve v celoti ustrezale vašim zahtevam in da bodo na voljo brez prekinitev in brez napak. Asplet d.o.o. ne nudi garancije za točnost informacij in da bodo strežniške ali programske napake takoj odpravljene. Vse podatke skozi naše strežnike na vašo napravo prenašate na lastno odgovornost in boste za morebitne izgube informacij odgovorni sami. Podjetje Asplet d.o.o. ne prevzema odgovornosti za nobeno naključno, posredno, neposredno ali posledično škodo, ki jo lahko povzroči uporaba ali ne delovanje naših rešitev. Ne prevzemamo odgovornosti za nobene stroške, nakupe storitev ali sredstev v katere ste se vključili z uporabno naših storitev. Niti ne prevzemamo odgovornosti za nepooblaščen dostop do podatkov, za škodo ali izgubo dobička. S plačilom letnega vzdrževanja se zavezujemo, da bomo vedno uredili vse potrebno za optimalno delovanje in bo spletna stran delovala kot je bilo ob koncu realizacije projekta. V kolikor spletno stran prestavite na drugi strežnik ali zahtevate polni dostop se veljavnost omenjene garancije prekine.

Roki izvedbe

Ponudnik se v nobenem primeru ne zaveže za časovno izvedbo v roku, ki je naveden na ponudbi ali spletni strani. Ponudnik in stranka delujeta v sodelovanju in časovni rok ni odvisen izključno od ponudnika. Vsi časovni roki, ki jih prejmete od podjetja Asplet d.o.o. so informativni in predvideni na podlagi začetnih informacij. V primeru popravkov in dodelav, ki jih želite opraviti med realizacijo, se rok izvedbe lahko brez opozorila podaljša.

Komunikacija

Naročnik se strinja in razume, da telefonska podpora ni vedno dostopna. Vkolikor so svetovalci zasedeni oz. je telefonska podpora pre-obremenjena, je potrebno poslati e-mail sporočilo ali vzpostaviti spletni klepet, kjer odgovor pridobite v trenutku. Med realizacijo vašega projekta prednostno uporabljamo e-mail in spletni pogovor v živo, kot edini način komuniciranja, predvsem zato, da lahko ponudnik in naročnik sledita zgodovini dogovorov.

Odstop od pogodbe

V primeru, da stranka po potrditvi naročila odstopi od naročila in želi vračilo denarja, nastanejo dodatni stroški. Stranka se zavezuje, da bo v celoti poplačala že opravljeno delo ter vrnila vse prejete ugodnosti, vključno s popusti.

Reševanje sporov

Ponudnik in stranka se zavezujeta spore reševati po mirni poti, v kolikor to ne bo mogoče, pa bo o sporih odločalo pristojno sodišče.

Osveženo: 01.01.2017

Splošni pogoji
Ocena uporabnikov