Izdelava spletnih strani za podjetja.

Spletno oglaševanje

Povečajte prepoznavnost s pomočjo spletnega oglaševanja in pridobite nove stranke.

Hitra pot do novih strank že od 120€

megaphone

Za večji ugled in prepoznavnost

Spletno oglaševanje vam hitro pridobi nove potencialne stranke. Načrtno povišamo tudi prepoznavnost vašega podjetja in poskrbimo za ugled na spletu.

graph

Hitra pridobitev novih strank

Prvi rezultati spletnega oglaševanja se pojavijo še isti dan, ko se začne izvajati oglaševalska akcija. Za hitro pridobitev obiskovalcev in povpraševanj.

visoke-pozicije-na-iskalniku

Strokovnjaki za oglaševanje

Za vaš denar boste pridobili največje število kakovostnih klikov. Naši strokovnjaki bodo iz vašega oglasa iztisnili zgolj najboljše za doseg zastavljenih ciljev.

presentation

Enostavni pregled rezultatov

Nudimo popolni pregled rezultatov spletnega oglaševanja. Za vas pripravimo mesečna poročila z dnevnim izpisom klikov unikatnih obiskovalcev.

binoculars

Poiščemo potencialne kupce

Naše tehnike oglaševanja bodo pridobile prave potencialne stranke, ki se odločajo za nakup vaše ali konkurenčne ponudbe. Poiščemo prave kupce!

pointer

Pomagamo na vseh korakih

Pomagamo na popolnoma vseh korakih od začetka promocije, priprave oglasnega gradiva in celotne izvedbe na izbrani spletni oglaševalski mreži.

hitra-izdelava-spletnih-strani

Hitra ureditev kampanije

Oglaševanje vam lahko uredimo še isti dan od potrditve ponudbe. V roku 24ur pripravimo tudi učinkovite prodajne oglase, ki bodo zagotovo prodali več.

coins

Ugodno in učinkovito oglaševanje

Spletno oglaševanje je najbolj učinkovit in ugoden način za takojšno pridobitev novih strank. Brez težav lahko za manjši vložek dosežete ogromno število strank.

Mnenja naročnikov

Super ste! Vaša odzivnost in kakovost storitev me vedno znova preseneča. Asplet bi priporočil popolnoma vsem uporabnikom, ki si želijo vrhunsko izdelavo spletne strani za uspešne prodajne rezultate.

Ocena Asplet

Zelo smo zadovoljni. Projekt je bil zaključen še pred rokom izdelave, upoštevali pa ste popolnoma vse naše želje. Uredili ste nam tudi spletno oglaševanje, ki nam dnevno zagotovi kar nekaj telefonskih klicev.

Ocena Asplet

Super ste! Vaša odzivnost in kakovost storitev me vedno znova preseneča. Asplet bi priporočil popolnoma vsem uporabnikom, ki si želijo vrhunsko izdelavo spletne strani za uspešne prodajne rezultate.

Ocena Asplet

Ekipa Asplet je v celoti poskrbela za mojo spletno stran. Vaš odnos do stranke je izredno prijeten in korekten. Preko nove spletne strani že pridobivam naročila od novih strank. Hvala vam za vse!

Ocena Asplet

Všeč mi je, da lahko s spletnim urejevalnikom in vašimi video navodili, na svoji spletn strani uredim čisto vse željene spremembe. Zagotovo imate najboljši in enostavni urejevalnik, ki sem ga do sedaj preizkusil.

Ocena Asplet

Preizkusil sem že več ponudnikov izdelave spletnih strani in lahko rečem, da ste edino podjetje, ki je uresničilo vse moje želje in me skozi celotni postopek enostnavno in korektno usmerjali. Hvala vam.

Ocena Asplet

Presegli ste moja pričakovanja. V prvih mesecih poslovanja smo naredili kar nekaj prometa, ki pa ga brez vaše pomoči vsekakor nebi. Vaše storitve bom še naprej uporabljal in jih priporočil popolnoma vsem znancem.

Ocena Asplet

Spletno oglaševanje, ki ustreza vašim ciljem

Niste prepričani kateri paket je primeren za vašo spletno stran? Pošljite nam povpraševanje in svetovalec vam bo z veseljem pripravil ponudbo, ki bo prilagojena za doseg vaših ciljev.

Google oglaševanje

od 150€ enkratno plačilo
 • Za takojšnjo pridobitev novih strank
 • Pripravimo prodajno učinkovite oglase
 • Raziskava trga za najboljše rezultate
 • Osebni svetovalec za vašo kampanjo
 • Pomagamo na vseh korakih oglaševanja
 • Nasveti za doseg zastavljenih ciljev

Facebook oglaševanje

od 120€ enkratno plačilo
 • Bodite prepoznavni in zgradite ugled
 • Primerno za doseg potencialnih strank
 • Pomagamo na vseh korakih oglaševanja
 • Nasveti za doseg zastavljenih ciljev
 • Osebni svetovalec za vašo kampanjo
 • Raziskava in določitev ciljne skupine.

Prodajna oglasna stran

od 200€ enkratno plačilo
 • Za načrtno promocijo preko spleta
 • Pripravimo učinkovito prodajno stran
 • Zaženemo primerno spletno oglaševanje
 • Raziskava trga in vaše ciljne skupine
 • Osebni svetovalec za doseg vaših ciljev
 • Učinkoviti nasveti za spletno promocijo

Zakaj vlagati v spletno oglaševanje?

Oglaševanje preko spleta je najbolj učinkovit način za hitro pridobitev povpraševanj in novih naročil. Ogromna prednost spletnega oglaševanja je, da lahko spremljate vaš vložek in imate popolni pregled nad uspešnostjo oglaševanja.

Imate morda glede oglaševanja dodatna vprašanja?

Spletno oglaševanje
5 (100%) 18 votes