Izdelava spletnih strani za podjetja.

Spletno gostovanje in domene

Vrhunsko spletno gostovanje za dostopno, hitro in varno spletno stran.

Gostovanje že od 13€ / na leto

server

Veliko prostora na vrhunski opremi

Spletno gostovanje pri Emant vam nudi veliko prostora, visoke omejitve na odlični strojni opremi. Strežnik je skrbno vzdrževan in zagotavlja 99.9% dosegljivost vaše spletne strani in e-pošte..

prijazna-pomoc-uporabnikom

Odzivna in prijazna pomoč uporabnikom

Za vsa vprašanja in težave bodo poskrbela odzivna in prijazna podpora. Na voljo smo 24ur na dan in vse dni v letu preko e-pošte in pogovora v živo. Preizkusite nas še danes!

settings

Brezplačni prenos pod našo streho

Trenutnega ponudnika lahko zamenjate hitro in enostavno. Za vse bomo poskrbeli mi in zagotovili prenos pod našo streho, ki bo ustrezno opravljen in brez prekinitev.

shield-2

Varno spletno gostovanje

Vaši podatki na spletnem gostovanju so skrbno varovani v profesionalno opremljenih podatkovnih centrih v Sloveniji in tujini. Poskrbimo tudi za redne varnostne kopije.

pointer

Pri nas lahko registrirate tudi domeno

Nudimi ugodno registracijo domen. Na voljo imamo vse priljubljene domene in enostavni postopek odkupa. Naročilo domene lahko opravite na partnerski strani Emant.si.

coins

Gostovanje ali naročnina vzdrževanja

Spletno gostovanje je vključeno v vse pakete spletnega vzdrževanja, ki ga priporočamo po končani izdelavi spletne strani ali trgovine pri našem podjetju. Dodatni prihranek!

Kje lahko opravim naročilo spletnega gostovanja?

Naročilo posameznega paketa lahko opravite na naši partnerski spletni strani Emant.si.

Mnenja naročnikov

Super ste! Vaša odzivnost in kakovost storitev me vedno znova preseneča. Asplet bi priporočil popolnoma vsem uporabnikom, ki si želijo vrhunsko izdelavo spletne strani za uspešne prodajne rezultate.

Ocena Asplet

Zelo smo zadovoljni. Projekt je bil zaključen še pred rokom izdelave, upoštevali pa ste popolnoma vse naše želje. Uredili ste nam tudi spletno oglaševanje, ki nam dnevno zagotovi kar nekaj telefonskih klicev.

Ocena Asplet

Super ste! Vaša odzivnost in kakovost storitev me vedno znova preseneča. Asplet bi priporočil popolnoma vsem uporabnikom, ki si želijo vrhunsko izdelavo spletne strani za uspešne prodajne rezultate.

Ocena Asplet

Ekipa Asplet je v celoti poskrbela za mojo spletno stran. Vaš odnos do stranke je izredno prijeten in korekten. Preko nove spletne strani že pridobivam naročila od novih strank. Hvala vam za vse!

Ocena Asplet

Všeč mi je, da lahko s spletnim urejevalnikom in vašimi video navodili, na svoji spletn strani uredim čisto vse željene spremembe. Zagotovo imate najboljši in enostavni urejevalnik, ki sem ga do sedaj preizkusil.

Ocena Asplet

Preizkusil sem že več ponudnikov izdelave spletnih strani in lahko rečem, da ste edino podjetje, ki je uresničilo vse moje želje in me skozi celotni postopek enostnavno in korektno usmerjali. Hvala vam.

Ocena Asplet

Presegli ste moja pričakovanja. V prvih mesecih poslovanja smo naredili več prodaje, kar pa brez vaše pomoči vsekakor ne bi. Vaše storitve bom še naprej uporabljal in jih priporočil popolnoma vsem znancem.

Ocena Asplet

Imate glede gostovanja dodatna vprašanja?

Spletno gostovanje
Ocena uporabnikov