Izdelava spletnih strani za podjetja.

Spletna stran, ki deluje na mobilnih napravah

V zadnjih letih je mogoče občutiti velik porast uporabe pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. V primeru, da še nimate prilagojene spletne strani, ki odlično izgleda na vseh napravah, lahko izgubite velik del obiskovalcev in tako posledično izgubite tudi stranke.

Ali je mogoča nadgradnja na obstoječi spletni strani?
Običajno lahko z veliko truda spletno stran prilagodite za mobilne naprave. Osebno vam bi predlagal, da če že 5 let uporabljate zastarele spletne tehnologije začnete na začetku in izdelate novo spletno stran, po zadnjih smernicah.

Ali mobilna spletna stran vpliva tudi na višino pozicij?
Seveda! Po prenovi vaše spletne strani boste opazili, da so se vaše pozicije na Google občutno izboljšale. Ob uporabi telefona pri dostopu na stran se v iskalniku pojavi tudi posebna oznaka, ki uporabniku sporoča, da je spletna stran prilagojena za mobilne naprave.

Uporabnik bo na vaši strani zagotovo ostal dlje časa
Vkolikor imate zanimive in koristne vsebine lahko pričakujete občutno daljše seje s strani uporabnikov. Na vaši spletni strani bodo preko mobilnih naprav pridobivali vse potrebne informacije, ki jih potrebujejo v določenem trenutku. Veliko večja možnost je, da bo kasneje uporabnik obiskal tudi stran preko računalnika. Pridobivanje zaupanja je za posel ključno!

Dodatna mobilna spletna stran
Obstaja možnost, da ustvarite dodatno spletno stran, ki deluje zgolj na mobilnih napravah. S pomočjo 301 preusmeritev lahko uporabnika, ki stran obišče s telefonom preusmerite na mobilno različico. Omenjena možnost sicer deluje, vendar ni priporočena s strani Googla in vam lahko.povzroči kar nekaj dodatnih težav.

Nižji stroški oglaševanja za mobilne naprave
Tako je, večina ponudnikov oglaševanja preko spleta vam bo zaračunalo občutno nižji znesek za klik, če boste uporabnika usmerili na mobilno prilagojeno spletno stran. Kombinacija klasičnega in mobilnega oglaševanja vam bo dostavilo veliko boljše prodajne rezultate.

Spletna stran, ki deluje na mobilnih napravah
5 (100%) 6 votes