Izdelava spletnih strani za podjetja.

Najboljši Facebook dodatki za spletno stran ali trgovino

Facebook-dodatki-za-vaso-spletno-stran

V tem prispevku bom na kratko predstavil Facebook možnosti, ki jih lahko uporabite na vaši spletni strani.

Možnost prijave z Facebook računom

Registracija in vnos številnih podatkov je izredno zamuden. Zakaj nebi vašim obiskovalcem ponudili možnost registracije in prijave zgolj z enim klikom? Poleg FB prijave lahk ponudite tudi Twitter in prijavo z Google računom.

Prikazovalnik zadnjih Facebook objav
Veliko najbolj obiskanih strani uporabi dodatek, ki pregledno prikaže zadnje objave iz vaše Facebook časovnice. Izredno primerno za vse aktivne Facebook oglaševalce..

Omogočite gumb “Všeč mi je”
Enostavni in klasični Facebook gumb “Všeč mi je” vašemu obiskovalcu omogoča, da ob prebiranju vsebin na vaši spletni strani lahko klikne omenjeni gumb, nato pa bo preko Facebooka kasneje videl vse vaše nove prispevke in druge objavljene vsebine.

Ocene ali komentarji preko Facebook
Za spletne trgovine in bloge predlagam uporabo Facebook dodatka za komentarje, ki vaše obiskovalce z vsebinami popolnoma poveže. Pustite možnost, da obiskovalci podajo svoje mnenje o vaši ponudbi.

Facebook Pixel za analitiko oglaševanja
Oglašujete na Facebook? Potem morate obvezno pregledati vse možnosti, ki jih nudi FB Pixel in ga še danes namestiti na vašo spletno stran. Pixel bo beležil obiskovalce, ki so na vaš spletni strani in poleg tega ustvari odlične sezname potencialnih strank, ki jim nato ponudite različne oglase, prilagojene končnemu obiskovalcu.

Dodatek za samodejno objavo prispevkov iz spletne strani na Facebook
Ste naveličani, da vsak dan večkrat na družbena omrežja objavite isti članek ali povezavo in kopirate z vašega bloga? Facebook dodatek vam omogoča samodejne objave z različnimi možnostmi. Tako lahko prispevek objavite samo.na blog, samodejno pa bo objavljen tudi na vaš Facebook.

Najboljši Facebook dodatki za spletno stran ali trgovino
5 (100%) 8 votes