Izdelava spletnih strani za podjetja.

Manjše spremembe na spletni strani za velik učinek

uspeh

Imate še vedno spletno stran, ki je bila zadnjič osvežena leta 2012 ali še prej? Potem nadaljujte z branjem tega kratkega prispevka, kjer vam obrazložim na kaj morate biti pozorni ob prenovi spletne strani v letu 2016. Nasveti vam bodo pomagali višje na iskalnikih kot so vaši konkurenti.

Posodobite vaša besedila
Prepričan sem, da so vaše starejše vsebine še vedno v obliki dolgega besedila, ki ga v celoti prebere zgolj manjše število obiskovalcev. Razdelite besedilo na na krajše stavke z nazornimi pod-naslovi.

Dodajte nove slike v vrhunski kvaliteti
Slike so za spletno stran ključnega pomena. Obiskovalec bo veliko raje “preletel” besedilo in slike, kot pa če sploh nebi uporabili nobene slike. Potrudite se in fotografirajte najboljše ali pa za odlične slike pridobite pomoč fotografa.

Pregledna in razumljiva ponudba
Da se izognete hitremu zapiranju vaše spletne strani s strani obiskovalcev vam močno priporočam pregledno postavitev vsebin, ki bo razumljiva tudi za potencialne.kupce. Določite cilje, ki jih želite doseči z novimi vsebinami.

Spletno stran postavite pri ustrezni ekipi

Tako je, za uspešne rezultate boste potrebovali ekipo strokovnjakov, ki vam bodo pomagali doseči cilje in podali prave rešitve za učinkovit spletni nastop. Predlagam, da vedno upoštevate tudi mnenje pdjetja za izvedbo spletne strani.

Bi morda želeli brezplačne predloge?
Z veseljem bomo predstavili brezplačne predloge za vašo novo spletno stran. Pregledamo vašo spletno stran, kokurenco in ugotovimo kaj bi se za vaš posel najbolje obneslo za doseg zastavljenih ciljev.

Manjše spremembe na spletni strani za velik učinek
5 (100%) 3 votes