Izdelava spletnih strani za podjetja.

Izdelava spletnih strani za odlične rezultate

Izdelava spletnih strani je pomembna za vsako podjetje, ki si želi spletne prisotnosti in preko spleta pridobivati nove stranke. Seveda za uspešne rezultate zgolj spletna stran, brez posebne strategije ne bo dovolj. Za uspešno spletno stran potrebujete veliko več, kot samo izdelavo spletne strani pri najcenejšemu ponudniku, nadaljujte z branjem tega prispevka in boste izvedeli kaj vse je potrebno upoštevati pri učinkovitem spletnem nastopu, ki vam bo zagotovil nove obiskovalce in potencialne stranke prepričal v nakup vaše storitve ali izdelka.

izdelava spletnih strani

Kakšna je primerna cena za izdelavo spletnih strani?

Cene za izdelavo spletne strani se razlikujejo glede na vaše želje, zahteve in pričakovanja. Težko na splošno rečemo katera cena izdelave spletne strani je najbolj primerna. Spletno stran, ki bi bila namenjena za spletno predstavitev (spletna vizitka), lahko pridobite že za 99€, vendar bo takšna spletna stran običajno pripeljala malo obiskovalcev, razen če jo boste intenzivno optimizirali ali oglaševali - pa še tukaj žal niso rezultati zagotovljeni, ker bo za takšen majhen vložek težko prodajno usmerjena.

Potem lahko na trgu izdelave spletnih strani, plačate tudi 1.500€ za celotno izvedbo, vendar boste v tem primeru vedeli kaj pridobite in bo predvsem spletna stran narejena tako, kot boste želeli sami oz. vam bodo svetovali spletni prodajni strokovnjaki. Vedno primerjajte ponudbe konkurenčnih izvajalcev, da boste na koncu lahko izbrali tistega, ki vam bo ponudil največ in najbolj kakovostno izdelavo spletne strani. Običajno znaša izdelava spletne strani za majše podjetje med 500€ in 1000€, ob takšnem vložku bi morali prejeti lepo spletno stran, ki vam pripelje nove obiskovalce.

Uporabljajte spletno platformo WordPress

Izdelava spletnih strani v WordPress, je v letu 2017 vsekakor vodilna rešitev za odlično spletno predstavitev. WordPress + ideje strokovnjakov za splet vam bodo zagotovile uspešno in ugodno spletno predstavitev za pridobivanje novih strank. Izdelava spletne strani v sistemu WordPress vam omogoča, da lahko vzpostavite najlepšo spletno stran in namestite različne dodatke, ki so lahko tudi brezplačni. Za učinkovito izdelavo spletnih strani se lahko posvetujete z našimi strokovnjaki ali vašim skrbnikom spletne strani. Vam morda trenutni ponudnik odsvetuje WordPress? Zamenjajte ga in se pridružite vodilnim na spletu, torej izberite ponudnika, ki je v koraku s časom in razume prednosti odprtokodnih rešitev.

Prenova spletne strani je odlična naložba

Je morda vaša trenutna spletna stran zastarela in ne ustreza več vašemu poslovanju? V tem primeru se čimprej lotite prenove spletne strani pri ponudniku, ki bo uresničil vse vaše želje. Prenova spletne strani vam omogoča, da dosežete nove potencialne stranke in pokažete, da ste vodilni v vašem poslu. Učinkovita izdelava spletnih strani je izredno pomembna za doseg vaših ciljev, zato bodite pri izbiri ponudnika spletnih rešitev čimbolj previdni in izberite tistega, ki vam nudi najboljše možnosti.

Samostojna izdelava spletnih strani

Takšna izdelava spletnih strani je smiselna, če imate veliko izkušenj na spletnem področju ali pa zgolj potrebujete enostavno spletno vizitko. V kolikor izberete ustreznega ponudnika samostojne izdelave spletne strani boste lahko naredili odlično spletno stran. Preverite naš samostojni urejevalnik na WordPress!

Gostovanje, domena in vzdrževanje spletne strani

Dober spletni ponudnik vam bo vse to omogočil, tako ne boste potrebovali plačevati različne račune ampak boste imeli vse všteto v edini letni strošek. Pri nas vam nudimo gostovanje, domeno in vzdrževanje spletne strani že za 60€ na leto, to je tudi edini obvezni strošek po končani izdelavi spletne strani.

Izdelava spletnih strani za odlične rezultate
5 (100%) 11 votes