Izdelava spletnih strani za podjetja.

Elementi, ki jih potrebuje prodajna spletna stran

elementi-na-spletni-strani

Prodajna spletna stran služi za pridobivanje novih strank. Potrebno je izkoristiti vse možnosti, da dosežemo največje število novih strank. V tem prispevku vam bom predstavil ključne elemente, ki jih za najboljši učinek potrebuje vsaka dovršena spletna stran.

Dodajte vidne gumbe za povpraševanje
Primerne gumbe za povpraševanje je potrebno dodati na vidna mesta, ki uporabnika z samo enim klikom pripeljejo do strani za povpraševanje.

Kontaktni obrazci brez odvečnih polj
Večina obiskovalcev še nima vseh informacij, ki bi jih vi morda potrebovali za lažjo pripravo ponudbe. Na kontaktni obrazec dodajte zgolj polja za ime, email, morda telefon in sporočilo. Tako se obiskovalci ne bodo “ustrašili” vaših obrazcev in jih zagotovo izpolnili, vi pa boste prejeli novo povpraševanje in veliko možnost za sklenitev posla.

Kakovostne slike prodajo več
Na spletno stran obvezno dodajte fotografije, ki bodo povezovale vašo ponudbo. Uporabite visoko kakovostne fotografije za najboljši učinek. Preverjeno bodo obiskovalci na vaši spletni strani ostali dlje časa in si ogledali vašo ponudbo.

Video posnetki so velika prednost
Imate morda video posnetke? Dodajte jih na vašo spletno stran in tako prepričajte še tako zahtevnega uporabnika, da je vaše podjetje prava izbira. Zelo zanimive posnetke lahko pripravite tudi sami.

Dodajte mnenja uporabnikov
Pokažite novim potencialnim strankam kaj o vas menijo drugi. Mnenja drugih pustijo pri uporabniku močan vtis in na ta način preverjeno pridobite zaupanje.

Elementi, ki jih potrebuje prodajna spletna stran
5 (100%) 3 votes