Izdelava spletnih strani za podjetja.

Ali preverjate kdo prebira vašo e-pošto?

V podjetju Asplet d.o.o. že kar nekaj časa uporabljamo napredno orodje, ki spremeni vašo običajno elektronsko pošto v uporabno analitično orodje s katerim lahko enostavno spremljate kdo, ob kateri uri in kolikokrat je odprl vašo e-poštno sporočilo. Pridobite pa tudi statistične podatke o klikih na povezave v vašem e-mail sporočilu.

Si predstavljate, da že v naprej lahko približno ocenite resnost zanimanja za ponudbo, ki ste jo poslali potencialni stranki? Z orodjem ContactMonkey lahko enostavno vzpostavite sledenje email sporočilom. Zelo uporabno je tudi zgolj za samo preverjanje ali je stranka prejela in odprla e-mail sporočilo, ker jo v nasprotnem primeru lahko opomnite. Storitev je za tiste, ki želijo »analizirati« manj kot 100 poslanih email sporočil popolnoma brezplačna. Za vse, ki pa želijo slediti prav vsem poslanim e-mail sporočilom pa lahko izberejo paket za 7 dolarjev mesečno, ki omogoča sledenje email sporočilom v neomejenem številu. Pri ContactMonkey  so pripravili dodatke za email odjemalca Gmail in Outlook.

Obstajajo tudi drugi ponudniki, ki vam prav tako omogočajo sledenje sporočilom vendar si upram trditi, da je ContactMonkey prava izbira. V primeru, da bi potrebovali pomoč pri ureditvi sledenja vašim sporočilom nam lahko pošljete povpraševanje ali pa nas pokličete in z veseljem vam bomo pomagali.

Ali preverjate kdo prebira vašo e-pošto?
5 (100%) 5 votes